Poker bonus - Svenska pokerbonusar

Poker på nätet har det talats och skrivits mycket om. I början av 2000-talet kom det en stor "poker-boom" och mer eller mindre alla ungdomar testade på poker online. Poker är faktiskt ett spel där allt inte handlar om slumpen utan är man duktig kan man faktiskt livnära sig på att spela poker.

Betsson Grymt pokerrum
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela »
Betsafe Lång erfarenhet
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela »
Nordicbet Bra förmåner
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela »

Vad är en poker bonus?

En poker bonus skiljer sig lite från till exempel en odds bonus eller casino bonus där det främst är insättningsbonus man talar om. För att få ta del av en poker bonus måste du spela. Du får till exempel 100 % upp till $600 på din första insättning och för att få ut din bonus måste du som sagt spela, oftast spela ihop poäng som sedan kan bytas in mot kontanter.

Välj ett pokerrum

Ovan ser du vilka pokerrum vi rekommenderar. Alla är väldigt stora pokerrum och har varit med ett längre tag så dem vet vad som krävs för att du skall trivas som pokerspelare. Flera av dessa spelbolag erbjuder även poker, bingo och skraplotter till exempel. Det är viktigt att du väljer ett bra pokerrum och det gör du här genom oss. De bolag vi rekommenderar håller en hög klass och har varit med ett bra tag.

Vinn stora pengar på poker

In och börja spela poker redan idag! Vem vet, möjligtvis sitter du vid de stora borden och möter pokerproffsen inom kort. Tänk dock på att poker inte bara är tur. Det krävs en hel del kunskap för att du skall lyckas att gå plus i längden. Vi rekommenderar dig att börja spela med gratis pengar och även kanske läsa lite litteratur. Det finns massor med bra pokerböcker att köpa på nätet där du lär dig en hel del. Sen måste man ha i åtanke att alla kan inte bli stjärnor inom poker, det krävs en viss person för att lyckas med detta.

Men testa och se efter själv. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem de stora vinsterna och så småningom spelar WSOP!