Bingo bonus - Trött på Bingolotto?

Bingo är något som har spelats under många år men vi i Sverige blev förmodligen mest bekanta med spelet bingo när Bingolotto lanserades under slutet av 80-talet. Detta blev väldigt populärt på kort tid men nu på senare år är det inte lika stort längre. Vi alla känner till Leif "Loket" Olsson som sändes varje vecka. På den tiden hade mer eller mindre varje svensk en bingolott varje vecka men nuförtiden är det som sagt inte lika populärt.

Bingo på nätet

Anledningen till att det inte är lika stort längre kan bero på att många söker sig till nätet för att spela bingo. Bingo har blivit mycket populärt online de senaste åren och du kan spela när du vill på dygnet. Detta är väldigt bra för er som inte orkar sitta och vänta på att Bingolotto skall sändas varje söndag.

Populärt med bingo

Att spela bingo på nätet är otroligt populärt och något som många väljer idag, som sagt. Självklart är det kanske inte lika socialt som att spela Bingolotto på TV eller bingo i de klassiska bingohallarna men om man är en riktig bingoälskare och inte kan hålla sig kan det vara en bra idé med bingo online.

Välj spelbolag för bingo

Det finns en hel del spelbolag som erbjuder bingo på nätet. Insättningsbonusen som brukar ligga på ett par hundralappar kan vara väldigt bra att ta del av när man vill komma igång och spela. Tänk dock på att alla bonusar kommer med ett visst omsättningskrav vilket betyder att du måste spela för att kunna ta ut pengarna. Du kan med andra ord inte bara sätta in pengar och ta ut bonusen direkt.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du prickar in rätt nummer.