Bäst odds - Vinn mer med höga odds

Att vinna på betting är inte svårt för den som nöjer sig med låg risk. Problemet är att man långsamt och metodiskt måste bygga upp sitt saldo. Dessutom kan det bli väldigt kostsamt när en storfavorit står som förlorare, inte minst för de som spelar med höga insatser. En snabbare strategi är att spela med hög risk. Räkna inte med att vinna lika ofta, men när du väl vinner kan utbetalningen bli enorm. Att kunna hantera balansgången mellan risk och belöning är en av hemligheterna bakom att lyckas på lång sikt. Men innan du läser vidare vill vi tipsa dig om Sveriges bästa insättningsbonusar hos bettingbonus.me - bra sajt som kan det här med betting online.

Bäst odds - Vinn mer med höga odds

Om att lägga kombinationsspel

Att satsa på ett enda spelobjekt kallas enkelspel eller singelspel. Gör du en kombination när minst två oberoende spelobjekt ingår är det ett kombinationsspel. Två stycken kallas dubbel, tre kallas trippel, fyra kallas fyrling o s v. Med oberoende menas att resultaten i kombinationen inte får påverka varandra. Det är till exempel inte tillåtet att göra ett kombinationsspel på samma fotbollsmatch att hemmalaget vinner och att hemmalaget gör minst ett mål. Egentligen behöver man inte tänka så mycket på det, eftersom spelbolagen inte kommer tillåta den typen av kombinationsspel. Att däremot lägga insatser på två separata matcher går alldeles utmärkt.

Hur räknar man ut oddset för ett kombinationsspel? Det är ganska enkelt. Multiplicera alla matchodds. Om du till exempel vill spela på fyra matcher i Premier League till 1,8 gånger pengarna, 2,1 gånger pengarna, 2,5 gånger pengarna och 3,1 gånger pengarna hade en fyrling på dessa matcher betytt: 1,8 * 2,1 * 2,5 * 3,1= 29,3, vilket alltså betyder otroliga 29,3 gånger pengarna om alla resultat går in. På samma sätt går det att bygga vidare och skapa kombinationsspel som kanske ger mer än 1000 gånger pengarna, men tänk på att ett enda förlorande resultat kan förstöra hela kombinationen.

Att skapa system

Gillar du kombinationsspel brukar det löna sig att skapa system. En klassiker är de som satsar på 1-X-2 varje vecka på 13 fotbollsmatcher. Att få alla 13 rätt innebär förstås en fantastisk vinst. Hade man bara lämnat in en enda rad för 13 matcher hade det varit svårt att vinna. Istället brukar spelproffsen göra system. Vissa matcher är man säker på utgången och de kan spikas, sedan garderar man sig i de matcher där det känns mer osäkert. Samma tänk går att använda för alla typer av kombinationsspel. Faktum är att det räcker med att sätta ett enda stort kombinationsspel för att kompensera för massvis av förlorande kombinationsspel. Till och med små insatser i storleksordningen 10 kr är väldigt gångbara för de som bettar på detta sätt.