Betting bonus - Spela på sport

Leo Vegas 2000 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>
Betsson 2500 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se 
Spela –>
Betsafe 1000 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se 
Spela –>
Nordicbet 2500 kr
18+
Regler & villkor gäller
Stödlinjen.se
Spela –>

Att spela på sport har intresserat människan under alla år. Men det är först på senare år som man börjat spela mer och mer på nätet. I Sverige har vi ett spelmonopol vilket gör det endast möjligt att spela genom Svenska Spel. Men självklart är det lagligt att att spela på nätet hos spelbolag som har sitt säte utomlands. Vi rekommenderar er att göra detta, dels för bonusen men även för oddsen som är mycket bättre.

Oddsbonus är populärt

En odds bonus, eller betting bonus, får du ta del av direkt när du sätter in pengar. Det kan vara till exempel 100 % upp till 1000 SEK. Det betyder att om du sätter in 1000 SEK kan du spela och satsa med 2000 SEK. Om du vill ha en bra betting bonus kan du testa Unibet genom att besöka https://se.unibet.com/betting.

Välj ett online företag

Med detta sagt tycker vi verkligen att du skall spela hos ett spelbolag på nätet istället för hos Svenska Spel. Det finns ingen anledning att spela hos Svenska Spel när oddsen är mycket bättre online - du vinner mer med andra ord. Och Svenska Spel skulle aldrig ge dig en en bonus när du sätter in pengar, eller hur? Om du är den där klassiska spelaren som går ner till din lokala spelbutik och spelar på dagens matcher tycker vi det är dags för förändring. Öppna upp ögonen och titta runt vad som finns på nätet!

De bästa spelbolagen

Vi har listat, enligt vårt tycke, de spelbolagen som erbjuder bäst sportsbetting. Du hittar de bästa oddsen och spelalternativen hos dessa spelbolag. Som du ser kan du även få ta del av en mycket trevlig välkomstbonus.

Vinn på sportsbetting

Vi önskar dig lycka till med ditt spelande. Kom ihåg att spela med måtta och ha kontroll över ditt spelande!